Υπηρεσίες Συναλλαγής Επενδυτικών Ακινήτων

(Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του 1')

Ονομάζομαι Νίκος Α. Γκρίζης και ασχολούμαι με την εξυπηρέτηση ανθρώπων από το 1995, συνάπτοντας μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Από το 2019, λειτουργώ ως οικονόμος ακίνητης περιουσίας και εξυπηρετώ συναλλαγές ακινήτων με προτίμηση τα επενδυτικά. Στόχος της σχέσης μας είναι να παρέχω στον άνθρωπο που υπηρετώ, ένα περιβάλλον ηρεμίας, γνώσης και επιλογών, ώστε να έχει την πολυτέλεια να καλύπτει την επιθυμία του, με πρόγνωση και απόσταση από την «ένταση του δρόμου».

˅ Περισσότερα ˅

Μενού Υπηρεσιών

1 - Διερεύνηση αναγκών συναλλαγής (Coaching)

Μέσω πιστοποιημένης μαιευτικής μεθόδου (Σωκρατική τέχνη), μαθαίνουμε εύστοχα, γρήγορα και αποτελεσματικά τις ανάγκες που οδηγούν στην πρόοδο ή/και ματαίωση της συναλλαγή μας.

2 - Μελέτη αξιολόγησης επενδυτικού ακινήτου

Μέσω διεθνούς μεθόδου αξιολόγησης επενδυτικών ακινήτων, εξερευνούμε την προοπτική απόδοσης με κέντρα κέρδους α) Χρηματοροή β) Αξία μεταπώλησης γ) Δάνειο δ) Φορολογία.

3 - Διαπραγμάτευση συναλλαγής

Μέσω πιστοποιημένης μεθόδου διαπραγματεύσεων, διενεργούμε τις αναγκαίες δράσεις, ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή με ασφάλεια και μέγιστο εφικτό κέρδος προς την πλευρά μας.

4 - Απόκτηση ακινήτου

Μέσω εμπειρικής λειτουργικής μεθόδου αναζήτησης, πετυχαίνουμε τον εντοπισμό του επιθυμητού μας ακινήτου, με τρόπο αξιόπιστο και οικονομικό.

5 - Διάθεση ακινήτου

Μέσω εμπειρικής λειτουργικής μεθόδου διάθεσης, ολοκληρώνουμε την συναλλαγή του ακινήτου μας, με σεβασμό στις επιθυμίες του ιδιοκτήτη και μέγιστο εφικτό κέρδος προς την πλευρά μας.

Επικοινωνία

Σταθ: 0030 2130 378 396

Κιν: 0030 6937 988 999

Email: Thanks@nikosgrey.com

Ελλάδα, Γαλάτσι, Αργοστολίου 22, 11146

Ερωτήσεις & απαντήσεις

˅ Περισσότερα ˅

+ Ερώτηση: Με ποια εξουσία και έγγραφα αναλαμβάνετε την εκπροσώπηση του πελάτη σας και ποια στάδια αφορά;

Απάντηση: Η ουσιαστική εξουσία ονομάζεται: Εμπιστοσύνη στη φήμη και το πρόσωπο μου. Η τεχνική ονομάζεται "συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο" και το όριο του επεκτείνεται μέχρι εκεί, που ο πελάτης επιθυμεί ή/και με εμπιστεύεται.


+ Ερώτηση: Τι συνεπάγεται η διακοπή της συνεργασίας πριν την ολοκλήρωση του έργου;

Απάντηση: Κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στις συναλλαγές ακινήτων, τελευταίος υπογράφει πάντα ο Θεός. Όταν μια δουλειά ολοκληρώνεται ανεπιθύμητα (όπως και επιθυμητά), φροντίζω με επιδέξια διαχείριση εκκρεμοτήτων και ομοφωνία, η σχέση συνεργασίας με τον πελάτη να είναι θετική ή/και έτοιμη για την επόμενη συναλλαγή μας.


+ Ερώτηση: Οι εξωτερικοί συνεργάτες, παρέχονται από εσάς ή από τον πελάτη σας; Ποιος τους πληρώνει;

Απάντηση: Κάθε πελάτης έχει δικούς του ανθρώπους που εμπιστεύεται, σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχω ως NikosGrey.com. Ο ρόλος μου (εφόσον μου ζητηθεί και δύναμαι) φτάνει έως το να συμπληρώσω με τους δικούς μου έμπιστους συνεργάτες, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη για λογαριασμό τους, ό,τι χρειάζεται, ώστε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Όλα τα κόστη συναλλαγής καλύπτονται αποκλειστικά από τον πελάτη.


+ Ερώτηση: Σε περίπτωση που χρειάζονται τεχνικές εργασίες, ποιος τις αναλαμβάνει;

Απάντηση: Ο ρόλος μου σε μια ανάλογη περίπτωση (εφόσον μου ζητηθεί και δύναμαι) φτάνει έως 1) να διαπραγματευτώ το έργο με αξίες α) την ποιότητα β) το κόστος γ) το χρόνο 2) να παραλάβω ως ιδιοκτήτης το έργο, από τον επικεφαλής Αρχιτέκτονα ή/και Πολιτικό Μηχανικό.